Tuinonderhoud

Onze liefde voor de tuin is groot. Een tuin is ook nooit af. Een tuin is een stukje natuur en dus altijd in beweging. Een kringloop van leven. Om deze kringloop stabiel te houden is goed onderhoud noodzakelijk.

Hoveniers Alkmaar biedt een veelzijdigheid aan onderhoudscontracten. Voor particulieren èn bedrijven. Voor iedereen is er een contract op maat.

Het onderhoud van een tuin is in 3 soorten te verdelen:

  • Groot onderhoud

Dit gebeurd naar uw wens 1 of 2 maal per jaar. Simpel gezegd een voorjaars- en/ of een najaarsbeurt.

De werkzaamheden zijn onder andere snoeien, uitdunnen van groepen vaste planten, verzakkingen in het straatwerk herstellen enzovoorts.

  • Regelmatig onderhoud

Regelmatig onderhoud gebeurt zo’n 4 tot 5 keer per jaar. De werkzaamheden zijn onder andere het snoeien van hagen, bijwerken van graskanten en borderranden, bemesting enzovoorts.

  • Maandelijks of wekelijks onderhoud

Aan u de keuze. Hoveniers Alkmaar zorgt voor uw hele tuin. Gras maaien, onkruid wieden, verplanten en aanplanten. Kortom uw tuin wordt een plaatje.

Voor een goed advies komen wij graag langs om te vernemen wat uw wensen zijn. Tevens kunnen wij dan gelijk zien wat er eventueel gedaan moet worden. Dit gesprek is geheel vrijblijvend met eventueel een vrijblijvende offerte als vervolg. Dit alles is kostenloos, een stukje service naar u, als klant, toe.

Ook doen wij onderhoud op vakantiecontract. Gaat u op vakantie, en wilt u als u terug komt ook genieten van uw tuin? Garrelts Hoveniers zorgt ervoor dat alles er tiptop uit ziet voordat u terug komt. Uw haag is gesnoeid, uw gras gemaaid en wij zijn zelfs bereid om te komen sproeien als het zonnetje uw planten uit laat drogen. Tevens is het een stukje veiligheid want uw huis blijft er ‘bewoond’ uit zien.

U zegt het maar.