Beton voor eigen huis en tuin

Moderne achtertuinen worden volop benut; het onderhouden van een gazon is eigenlijk zonde, want je kunt er eigenlijk niet zoveel mee. Wil je in de zomer een buitenzwembad plaatsen, dan moet dit op een verharde en egale ondergrond. Het betegelen van de achtertuin met robuuste vierkante betontegels wint dan ook al jaren aan terrein. Toch wil lang niet iedereen de achtertuin helemaal betegeld hebben. Populair is het om een strook groen langs de schutting te realiseren. Dit is eenvoudig aangelegd met behulp van betonbanden. Deze ranke opsluitbanden vormen de barrière tussen het groen en de tegeltuin.

Betonband en tuintegels in dezelfde kleur

Wanneer u handig bent is een tuin goed zelf te betegelen, wat eveneens geldt voor de aanleg van borders met betonbanden. Het mooiste is als u beiden in dezelfde kleurschakering koopt. Populair zijn zowel antraciet als grijskleurige tegels en betonbanden.

Inspiratie opdoen bij Betondingen.nl

Betondingen.nl is leverancier op gebied van beton voor eigen huis en tuin.
Er is ontzettend veel mogelijk op gebied betonnen producten voor uw tuin en buitenplaats en allemaal verkrijgbaar op Betondingen.nl. Daarbij kunt u de betonkleuren (antraciet of grijs) perfect op elkaar afstemmen.

Beton voor eigen huis

Wat kunt u zoal vinden op de website van Betondingen.nl?

  • Fundering voor bouwwerken (zoals poeren), met prachtige betonvoeten, die uw houtenbouwwerk dragen.
  • Bodembedekkers, zoals diverse natuurlijke grindsoorten, ophoogzand en betontegels, zodat u aan de slag kunt om uw tuin te bestraten of te voorzien van verharding.
  • Betonnen tuinmeubels, zoals betonnen banken, krukken, tafeltjes – maar ook prachtige grote betonnen-bloembakken,
  • Bouw-beton, zoals trottoirbanden, inritbanden, prefab beton in verschillende vormen.

Laat uzelf inspireren op Betondingen.nl!